A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Toroczkai: a Mi Hazánk az egyetlen, aki a magyarok érdekeit képviseli


Toroczkai László (Mi Hazánk) kijelentette az Ukrajna európai uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdéséről szóló kormánypárti országgyűlési határozati javaslat vitájában: a Fidesz átveri a saját nemzeti érzelmű szavazóit, amikor szembemegy korábbi kijelentéseivel, a baloldal pedig az amerikai gyökerű, nemzetközi pénzemberek, globális nagyvállalatok utasításait hajtja végre.

Kiemelte: a Mi Hazánk az egyetlen, aki a magyarok érdekeit képviseli, mert már 2022 nyarán tiltakoztak, és elmondták, hogy Ukrajna semmilyen szempontból nem alkalmas az európai uniós tagságra, és a többi tagállam fizetné meg a katasztrofális árát annak, ha az országot az EU-hoz csatolnák.

Úgy fogalmazott: Ukrajna nemcsak gazdasági katasztrófát hozna az EU és Magyarország számára, hanem Ukrajna egy terrorállam, és egyébként a világ egyik legkorruptabb állama.

Toroczkai László a vitában személtető eszközként egy kárpátaljai magyar katonakönyvét mutatta fel, aki már úton volt a frontra, de megszökött. Hozzátette: Ukrajnából tömegesen szöknek meg magyarok, akiket a vágóhídra visznek, és mivel ezeket az embereket senki sem menti meg, tömegesen hozzák őket haza a Mi Hazánk Mozgalom tagjai, a saját biztonságukat kockáztatva.

A kormány feladata az lenne, hogy ahelyett, hogy 2015-ös jogok visszaadásáról beszél és tárgyal, védhatalmi státuszt, az 1991-es népszavazás végrehajtását, Kárpátalja autonómiáját, önrendelkezését kell követelni, és máris meg vannak mentve magyar honfitársaink, akiket túszul ejtett a kijevi rezsim - jelentette ki az ellenzéki párt vezérszónoka.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések