A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Toplistás bűnözőt fogtak el a rendőrök Szentpéterúron


Egy zalai férfinak hónapokkal ezelőtt be kellett volna vonulnia börtönbe szexuális kényszerítés miatt, ezt azonban nem tette meg. A rendőrök hajtóvadászatba kezdtek, végül egy kis faluban bukkantak a nyomára, amit körbe is zártak, hogy ne tudjon elmenekülni.

Az 53 éves O. Ernő ellen október közepén adtak ki körözést a zalai rendőrök, mivel többéves börtönbüntetésre ítélték szexuális kényszerítés miatt, azonban a büntetését nem kezdte meg a kijelölt napon. A bujkálása alatt a Top 50-es körözési listára is felkerült.

A férfi rejtekhelyét két hónap keresés után azonosították a rendőrök.

Megtudták, hogy Szentpéterúron van, azt azonban nem tudták, hogy pontosan melyik házban, ezért a rendőrök körbezárták a falut és több házba is egy időben kopogtak be.

A férfi első felszólításra kijött a házból és amikor meglátta a rá váró rendőröket, nem próbált meg ellenállni. A rendőrök megbilincselték, majd börtönbe vitték, hogy elkezdje a büntetését.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések