A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Tiszteletlenül viselkedtek a magyarok” – az UEFA-nál panaszolnák be a Fradit a Fiorentina-szurkolók


A parkolással kapcsolatban nem voltak elégedettek az olaszok, valamint a személyi biztonsági ellenőrzés háborította fel a firenzeieket.

„Vártunk néhány napot, hogy összegyűjtsük a különböző bejelentéseket és panaszokat a hatóságoktól és a Ferencvárostól, a Fiorentina-szurkolók budapesti utazása kapcsán, amik az ellenőrzésekért felelős személyzet viselkedése és a szervezettség hiánya miatt születtek. Túl sok a panasz, túl sokan vannak, akikkel szemben tiszteletlenül viselkedtek a magyarok” – olvasható a Fiorentina szurkolói csoportjainak közös közleményében, amelyről a fiorentina.it számol be.

A kommunikéből kiderül: a firenzei focidrukkerek az UEFA-hoz is elmennének panaszaikkal, amelyeket részleteztek is. 

„A szervezők figyelmen kívül hagytak néhány jelzést a parkolással kapcsolatban; a szurkolók egy parkban kellett, hogy gyülekezzenek (nem éppen a legjobb évszakban), messze a stadiontól, ahová számos Fiorentina-drukker csak a mérkőzés kezdete után tudott bejutni, annak ellenére, hogy a megadott helyre és a megfelelő időpontban érkeztek meg. A személyi, biztonsági ellenőrzéseket teljesen felháborító módon hajtották végre a nőkkel szemben (akiket a férfi személyzet átkutatott és megérintett), azzal az abszurd kéréssel, hogy ne csak a cipőjüket, hanem a zoknikat is vegyék le (egy repülőtéren nincs ilyen biztonsági ellenőrzés) , arra kényszerítve, hogy a lábukat a nedves talajra tegyék” – sorolják panaszaikat az olaszok, akik bizonyítékokat is igyekeztek összegyűjteni a hivatalos beadvány mellékleteként.

Ismert: a december 14-i meccs 1-1-es döntetlennel ért véget, ami azt jelentette, hogy a toszkánok csoportelsőként, a Ferencváros másodikként jutott tovább a harmadik számú európai kupasorozat egyenes kieséses szakaszába. A zöld-fehérek ellenfele a februári folytatásban az Európa Ligából „áteső” Olympiakosz Pireusz lesz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések