A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Balázs: a Soros-birodalom által irányított politikai leszámolás zajlik Lengyelországban


Úgy néz ki, hogy politikai leszámolás zajlik Lengyelországban, amit a Soros-birodalom irányít – írta Orbán Balázs szombaton a közösségi oldalán.


Úgy néz ki, hogy politikai leszámolás zajlik Lengyelországban, amit a Soros-birodalom irányít. A baloldal lefejezte az közmédiát, rendőrök lepték el a székházat, egy jobboldali politikus meg is sérült a tiltakozások során, kórházba kellett szállítani – írta Orbán Balázs szombaton a Facebook-oldalán.
 
A káosz és bizonytalanság korszaka ez, amit mi sem jelez jobban, mint hogy az új miniszterelnök egy héttel a kormányra kerülése után a legfontosabb kérdésnek a média átszabását tartja.

A káoszt jelzi az is, hogy miközben a lengyel védelmi miniszter köszönetet mond az ország határait hősiesen védő katonáknak, a Szejm elnöke afrikai bevándorlókat fogad az alsóházban.

Durva baloldali hatalomátvétel Lengyelországban Úgy néz ki, hogy poltikai leszámolás zajlik Lengyelországban, amit a...

Posted by Orbán Balázs on Friday, December 22, 2023

Orbán Balázs szerint a lengyel kormány tagjai között nem kell különösebben keresni a Soros-szálat: igazságügyi miniszterük egy, a Soros-egyetemen végzett civil lobbista, oktatási miniszterük egy balos feminista aktivista, a külföldi NGO-k érdekeinek védelméért pedig külön tárca nélküli miniszter felel. 

Miközben a brüsszeli elit cinkosan hallgat, a lengyel elnök anarchiának minősítette az elmúlt napok eseményeit.  Ilyen híreket olvasva egyre inkább felértékelődik a magyarországi politikai stabilitás és a szuverenitásvédelmi törekvéseink – olvasható a bejegyzésben. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések