A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Oxigénpalackhoz kötött idős asszony pénzét vette el egy férfi


Egy Barcshoz közeli faluban egy férfi ment be egy idős asszony házába, aki a tüdőbetegsége miatt egy oxigénpalackhoz volt kötve. Az asszony próbálta megállítani, de a férfi elvette a pénzét, majd elmenekült.


A férfi tudta, hogy a mozgásszervi és tüdőbeteg, oxigénpalackhoz kötve élő asszony egyedül él a Barcshoz közeli faluban. Az egészségügyi állapota miatt csak rövid ideig tudott mozogni.

Ősszel, a férfi ezt kihasználva bement az asszony házába, aki éppen aludt, nem sokkal korábban vette be a gyógyszereit. Az asszony azonban felébredt a mozgásra, számon kérte a férfit, majd elküldte onnan. Ennek ellenére a férfi megkereste és eltette az asszony pénzét, majd elmenekült.

Az asszony megpróbált utána menni, de az utcán szédülni kezdett a megerőltetéstől és lefeküdt. Az egyik helyi lakos meghallotta a segélykiáltását és hívta a rendőröket.

Az ügyészség kifosztás miatt gyorsított eljárásban bíróság elé állította a férfit, ahol 3 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélték. A döntés nem jogerős.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések