A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megfojtotta az élettársát egy férfi Zuglóban, a nő kisfia a szomszéd szobában volt - videó


A nő és a férfi rendszeresen vitatkoztak egymással. Tavaly áprilisban azon vesztek össze egymással, hogy a férfi a könyökével véletlenül megütötte a nő kisfiát. A konyhában verekedni kezdtek, majd a férfi megfojtotta az élettársát. A kisfiú végig a szomszéd szobában volt, végighallgatta, ahogy megölik az anyját.


A férfi tavaly ismerkedett meg a nővel, majd össze is költöztek egy zuglói házban, ahol a nő az előző kapcsolatából született 9 éves kisfiút nevelte. A pár gyakran vitatkozott egymással.

2022 áprilisában a férfi véletlenül megütötte a kisfiú szemét a könyökével. A nő emiatt számon kérte a férfit és meg is ütötte az arcán. Ezek után a konyhában folytatódott a veszekedés, a kisfiú a szomszédos szobában maradt. A vita közben a férfi rátámadt a nőre és megfojtotta.


A férfi a csukott ajtón keresztül kiszólt a kisfiúnak, hogy bújjon el a szobában, nem soká jön a rendőrség. Ezek után elmenekült a lakásból, az ajtót bezárta maga után. A fiú később megtalálta az anyja holttestét, majd telefonon felhívta az apját, aki értesítette a hatóságokat.

Az ügyészség a büntetett előéletű férfit emberöléssel és kiskorú veszélyeztetésével vádolja. Ahogy azt korábban megírtuk, a férfi a gyilkosság után moziba ment az anyjával. A rendőrök a moziteremben fogták el.



Korábban több hasonló eset is történt, Józsefvárosban egy nő gyilkolta meg az élettársát, Szegeden pedig egy férfi végzett a párjával. Borsodban egy férfi úgy megverte az élettársát, hogy a nő belehalt a sérüléseibe. A holttestet elásta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések