A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán el akarja hallgattatni a Demokratikus Koalíciót - Győzni fogunk!


Tegnap írtuk meg, hogy az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kiküldte az együtt induló hat ellenzéki pártnak a 2022-es országgyűlési választások külföldi támogatásainak ügyében indított vizsgálatának előzetes jelentését.


A számvevőszéki jelentéstervezet értelmében megvalósult a tiltott pártfinanszírozás a 2022-es országgyűlési választási kampány során. Eszerint az első körben megvizsgált 260 milliós támogatásrészt illegálisnak találták, ezért annak teljes összegét kirónák büntetésként, méghozzá olyan formában, hogy az összeget egyenlő arányban osztanák el az összefogás hat pártja között.

Az ellenzéki pártok sorra reagálnak a büntetés hírére, most éppen a DK küldött közleményt arról, hogy a párt közel 90 millió forintos bírságra számíthat,

„annak ellenére, hogy soha nem kért, nem kapott és nem használt fel külföldről származó pénzügyi támogatást

- picsogják Gyurcsányék.

”A közlemény szerint „teljesen nyilvánvaló, hogy az Állami Számvevőszék pártállami döntését felhasználva Orbán Viktor el akarja hallgattatni a Demokratikus Koalíciót”,...

„Magyarország legnagyobb ellenzéki közösségét azonban nem lehet elhallgattatni, más fából faragtak minket, ezért le fogjuk győzni Orbán Viktort.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések