A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Mocskos fehér!" - kilencszer szúrták meg a francia férfit a migránsok (18+)

A liberális hisztériák sokszor kiáltanak rasszizmust, ha egy színes bőrűt ér atrocitás fehérek által, de az, hogy jelentősen többször történik hasonló, a szerepeket felcserélve, az senkit nem zavar. Legutóbb egy férfit kezdtek el csoportosan ütni verni, majd megkéselni a migránsok, tettüket azzal indokolták, hogy az áldozat fehér.


A francia fiatalember a (Metz környéki) Le Victoria szórakozóhelyen tartózkodott, amikor a mosdóban migránsok kötöttek bele, és a férfit minden előzmény nélkül ütni-verni kezdték, és késsel szurkálták. A fején összetörtek egy üveget is, majd azt kiabálták, hogy

mocskos fehér, üsd a "gwert"! 

(A gwer, az arabok által a fehérekre használt gúnynév)

A férfi fejét 40 öltéssel kellett összevarrni, és súlyos sérüléseket szenvedett.


"A hasán, a combján, a fenekén és a kezén szúrták meg. A fején egy üveget törtek össze. Szerencsére nem sérültek létfontosságú szervek" - mondja a férfi élettársa, aki Luxemburgban tanácsadó. Jelenleg szülői szabadságon van - Nicolasnak és Jennynek két kicsi gyermeke van -, most neki kell gondoskodnia a partneréről.

A migránsok agresszivitása nem ismer határokat. Elég egy pillantást vetni az alábbi videóra:Itt rengeteg migráns támad egy francia családra, amiért azok teljes joggal ellenezték az illegális bevándorlók “több ingyen szolgáltatást a kormánytól” demonstrációját. 

Nemrég egy francia falunapon egy fiatalt késeltek halálra a migránsok. A francia jobboldali politikusok elkezdtek fehérellenes rasszizmusról beszélni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések