A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mészárlás egy mexikói buliban, fél tucat halott


Legalább hat halálos áldozata és 26 sebesültje lett egy mexikói buliban történt lövöldözésnek.


Sajtóbeszámolók szerint három fegyveres támadott meg egy társaságot az észak-mexikói Ciudad Obregon városában, s tüzet nyitottak rájuk. Ezt követte a mészárlás.



A hírek szerint kiskorú is van a halottak között. Négy sebesült állapota válságos, őket a helyi kórházakba szállították, 13-an pedig orvosi ellátásban részesültek, de már hazaengedték őket.

Spanyol nyelvű sajtóhírek szerint egy fegyveres kommandó tört be egy születésnapi buliba a Sonora állambeli Cajeme településen pénteken.



A nyomozásról szóló első információk szerint egy bűnözői csoport feltételezett vezetője elleni támadás vezetett a tömeggyilkossághoz – jelentette Sonora állam legfőbb ügyészsége.

Az Egyesült Államokkal határos mexikói állam ügyészei szerint az említett személy egy kábítószerkartell tagja volt, akit gyilkosság és más bűncselekmények miatt kerestek. 


Mexikóban nem ritkák a leszámolások. A mostani események mindössze egy héttel azután történtek, hogy a Guanajuato állambeli Salvatierrában egy lövöldözésben 11-en hunytak el és 14-en megsérültek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések