A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Másfél órát késett az ATV műsorvezetője, fegyelmi eljárás indul ellene


A Media1 információi szerint Tóth Géza, az ATV Híradó műsorvezetője mintegy másfél órás késéssel érkezett pénteken a Híradóra, ezért fegyelmi eljárást indít vele szemben a csatorna.

Váratlanul Rónai Egonnak, az ATV Egyenes beszéd című műsora műsorvezetőjének kellett megmentenie péntek délután az ATV Híradót az adásveszélytől, vagyis attól, hogy a műsor elmaradjon, ugyanis Tóth Géza, az ATV Híradó beosztás szerinti műsorvezetője nem jelent meg adáskezdésre és információink szerint mintegy másfél órát késett.

Mindez alig több mint egy hónappal azután történt, hogy az ATV szerződést bontott egy másik híradós műsorvezetővel, Gajdos Tamással, aki november 12-én már sokadik alkalommal késte le az általa vezetett Híradót.

Tóth Géza esetében ilyesmi nem fordult még elő, a csatorna ugyanakkor fegyelmi eljárást indít vele szemben is.

Mindent megteszünk azért, hogy a számunkra fontos szakmai szempontokat érvényesítsük a televízióban, ezért nem tudjuk tolerálni az ilyesfajta fegyelmezetlenségeket egy híradós műsorvezetőtől és fegyelmi eljárást indítunk. Olyan kollégáról van szó, akivel ilyesmi nem fordult még elő, Tóth Géza hozzáállása eddig példamutató volt, de nem hagyhatjuk következmények nélkül a történteket
– mondta a Media1-nek Németh S. Szilárd.

Az ATV vezérigazgatója, hozzátéve, hogy várhatóan január közepén jelentik majd be, ki lesz a késései miatt novemberben a hírműsorokból azonnali hatállyal távozó Gajdos Tamás utódja az ATV Híradónál.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések