A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így cselezi ki a légvédelmet az oroszok cirkálórakétája (Videó)


Felkerült az internetre egy videó a Kh-101-es cirkálórakétáról, amely hamis célpontokat lő ki.

Az orosz Telegram-csatornák videót tettek közzé a Kh-101-es cirkálórakétáról, amely "csalikat" lő ki.

12 az egyik oldalról és 12 a másikról. Ez nem hőcsapda, ahogy azt általában hiszik, hanem különböző hosszúságú apró tűkből álló felhő, hogy megtévesszék a légvédelmi eszközök radarirányítását" - kommentálta Szergej "Flash" Beskrestnov kommunikációs szakértő.

Korábban arról számoltak be, hogy Ukrajna a háború teljes ideje alatt egyetlen orosz Kh-22-es rakétát sem tudott lelőni, amelyekből több mint 300 darabot bocsátottak ki.

Erről Jurij Ignat, a légierő szóvivője számolt be.

"A Kh-22-es rakéta óránként négyezer kilométeres sebességgel repül, főként ballisztikus pályán érkezik a célpontjára, így az elfogásához is különleges eszközökre van szükség. Olyan légvédelmi rendszerekre van szükség, mint a Patriot, ezért nem olyan egyszerű ezekkel a rakétákkal. Több mint 300 ilyen rakétát használt az ellenség a teljes körű invázió óta. A Kh-22 mellett van ennek a rakétának egy modernizált változata is, a Kh-32. Valószínűleg ma is ilyen rakétákat használtak" - mondta Ignat a pénteki brutális orosz támadás után.

Emlékezzünk Ursula von der Leyen legendás felszólalására:


Az EB elnöke korábban elmondta, hogy 

az Oroszország elleni szankciók működnek. Az orosz hadsereg mosógépekből szereli ki az alkatrészeket, az orosz ipar térdre zuhan, és a Kreml az, ami ilyen nehéz helyzetbe hozta az ország gazdaságát. Ez az ár, amit Vlagyimir Putyin orosz elnök fizet  a háborúért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések