A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lövöldözés volt Londonban, egy ember meghalt

Lövöldözés volt London keleti részén, Hackney-ben kedd éjjel. A rendőrségi tájékoztatás szerint egy nő meghalt és két ember megsebesült.

Gyilkosság miatt indult nyomozás Londonban, miután a város keleti részén kedd este lövöldözés történt. A helyszínre érkező rendőrök és mentősök három embert találtak lőtt sebekkel – írja a The Telegraph.

A Scotland Yard szóvivője elmondta, hogy a mentőszolgálat erőfeszítései ellenére egy 42 éves nő a helyszínen meghalt.

Két másik személyt, egy 20 éves férfit és egy 16 éves fiút kórházba szállítottak, ahol állapotuk felmérése folyamatban van
– tette hozzá.

Vicky Tunstall főfelügyelő elmondta, hogy a nyomozás még korai szakaszában van, és egy speciális nyomozócsoport dolgozik azon, hogy kiderítsék, mi történt. A rendőrök éjszakára a helyszínen maradtak, és az elkövetkező napokban is a környéken lesznek.

„A fegyveres bűncselekményeknek nincs helye London utcáin, és mindent meg fogunk tenni, hogy bárki is felelős ezért az aljas bűncselekményért, bíróság elé állítsuk”

– tette hozzá.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések