A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Külföldi befolyás alatt a baloldal: Szabó Tímea biztosra ment, a The Guardian szalagcímét harsogta a parlamentben + videó


„Hogyha bővítjük az uniót, akkor bővítjük a biztonságot, akkor erősítjük a biztonságot, erősítjük a békét, amit önök mindig olyan szorgalmasan hangoztatnak” – fogalmazott Szabó Tímea az ukrán uniós tárgyalások megkezdéséről szóló országgyűlési vitában.


A Párbeszéd parlamenti frakciójának vezetője biztosra ment, hiszen szó szerint a The Guardian globális lap szalagcímét idézte, belesimulva ezzel a nyugati fősodratú média közhelypufogtatásába, amely gyakorlatilag egybeesik a jelenlegi amerikai adminisztráció érdekeivel.

Ezen a ponton azért érdemes felidézni Bajnai Gordon volt MSZP-s kormányfő harcostársának, Gansperger Gyulának a szavait, amelyekkel a Városháza eladásáról szóló háttértárgyalásokon jellemezte Szabó Tímeát.

Most vannak ugye ezek a külföldön kiképzett figurák, mint a Szabó Tímea, Kabul rózsája, ő a CIA-nak dolgozott kint, Kabulban. […] K…rva kemény a csaj, de ezért. […] Ő kint dolgozott New Yorkban is meg Kabulban is. Pillanat, de ugye a Sorosnak ezek az emberei bizonyos dolgokat tudnak mozgatni

– fogalmazott a baloldali üzletember.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések