A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brad Pitt legdurvább filmjéről sokan még nem is hallottak


Brad Pitt 60 éves lett a napokban, ennek kapcsán megdöbbentő felfedezést tettek


Brad Pitt karácsony előtt belőtte a hatodik X-et, és ennek kapcsán biztosan sokan akadnak, akiknek kedvük támad megnézni valamiben Hollywood legszebb férfi sztárját – írta meg a Promotions.

Pitt bizony nem kevés emlékezetes alakítással tette le kézjegyét, ezek közül sok csak egy kattintásnyira van tőlünk a különböző streamingoldalakon. Arra a kérdésre azonban, hogy melyik a legjobb Brad Pitt film, mindenki mást válaszolna.

A komolyabb hangvételű filmek kedvelői egészen biztosan David Fincherrel közös munkáit emelnék ki, a Hetediket és a Harcosok klubját, miközben a Benjamin Button különleges életéről a legtöbben valószínűleg jótékonyan megfeledkeznénk.

Akik a melodrámák rajongói, azoknak inkább a Szenvedélyek viharában, a Ha eljön Joe Black, esetleg A szövetségesek juthat eszébe.

Quentin Tarantinóval is szerencsésen megtalálták egymást, így olyan kultklasszikusokat készítettek közösen, mint a Becstelen brigantyk és a Volt egyszer egy... Hollywood, utóbbiért Pitt átvehette az első színészi Oscar-díját is (produceri közreműködése miatt már kapott szobrot a 12 év rabszolgaságért).

Fincher és Tarantino mellett Andrew Dominikkal közös munkái is elég kiemelkedőek, igaz, ezek kevésbé ismert alkotások, mivel lassú sodrású rétegfilmekről van szó (Jessie James meggyilkolása..., Ölni kíméletesen). Nincsenek is fent a streaming oldalakon.

Ridley Scottal közös filmjét, A jogászt is nagyon kevesen látták, és bár a kritika nagyon elítélően szólt róla, szerintünk megtalálhatja vele a számításait, aki fel van készülve arra a kiábrándult, amorális, sötét nihilre, amit a megboldogult Cormac McCarthy forgatókönyve ígér.

Ha tehát a jubileumi születésnap alkalmából egy Brad Pitt-filmet keresne a kedves olvasó, van miből válogatni, és akkor még egy csomó jó filmet nem is említettünk. Akad itt rengeteg kaland- és akciófilm (Trója, Z világháború, Harag), súlyos drámai alakítások (Ad Astra, Babylon, Bábel, Pénzcsináló, Sleepers, Interjú egy vámpírral) és önfeledt idétlenkedések (Ocean's filmek, Gyilkos járat, Az elveszett város, A nagy dobás) is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések