A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kisbusszal érkeztek, előkerültek a fémrudak - két kiccalád csapott össze Kemecsén


Az ügyészség közleménye szerint az egyik vádlott 2023. augusztus 18-án kora este a kemecsei benzinkút előtt beszélgetett ismerőseivel, amikor észrevette, hogy haragosa gépkocsival megérkezik oda. 

Ekkor egy kést a nadrágja zsebéből előkapott, és kiabálva felé szaladt. A férfi ekkor még menekülőre fogta, azonban ugyanebben az időben egy kisbusszal megérkeztek a rokonai, akik fém rudakat vettek magukhoz, és a támadó felé indultak.

Ezen felbátorodva a menekülő férfi is kivett az autójából egy fém botot, és mindannyian a támadóra, valamint a bántalmazást megakadályozni szándékozó tanúra támadtak, és többször test szerte megütötték őket. A bántalmazás miatt az egyik vádlott és a tanú könnyű, zúzódásos sérülést szenvedtek el.

Az ügyészség a bűncselekményt elismerő és megbánó vádlottakkal szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést, illetőleg próbára bocsátást indítványozott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések