A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kilopták a karácsonyi ajándékokat egy autóból


Három bejelentés is érkezett a vármegyei rendőrségre december 21-én: a hajnali órákban Bősárkányon, illetve Maglócán, az utcán parkoló gépjárművekből ismeretlenek különböző értékeket, nagyrészt karácsonyi ajándéknak szánt dolgokat loptak el – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.


Az ügyben a Csornai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított, és a nyomozók rövid időn belül azonosították a két tolvajt, akiket még aznap késő délután a Komárom-Esztergom vármegyei járőrök közreműködésével elfogtak Mocsa községben. Az elkövetők lakóhelyén a rendőrök kutatást végeztek, ahonnan lopott műszaki eszközök, édességek, szeszes italok és egyéb értékek kerültek elő.

A 41 és 27 éves mocsai férfiakat a rendőrség üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként. Az elkövetők tettüket elismerték, és mint mondták, nagyon megbánták.

Csornai rendőrök az egyik sértettnek az ellopott karácsonyi ajándékait még az ünnep előtt visszaadták, így a meglepetés a fa alá kerülhetett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések