A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült, a brit királyi család mely tagjai tettek rasszista kijelentéseket a kis Archie-ra


Napok óta áll a bál a brit királyi családról szóló Endgame című kötet miatt, amelybe két olyan személy neve is belekerült, akikről Meghan Markle azt állította, hogy rasszista kijelentéseket tettek, és fia, Archie bőrszínét találgatták. A „Piers Morgan Uncensored" szerdai epizódjában a brit műsorvezető felfedte a két királyi családtag nevét – számolt be a Life.hu


Az Omid Scobie Endgame című könyv egyik legsarkosabb állítása az volt, hogy Meghan Markle rasszistának nevezte a palota két tagját. Scobie akkor azt nyilatkozta, hogy mivel nem akar magának bajt, a két név nem kerül bele a könyvbe – írták.

Most azonban – nem tudni, hogy egy baklövés miatt vagy szándékosan – a kötet holland fordításából kiderül, kikről is volt szó. A Xander, az Endgame holland fordításának kiadója a malőr miatt felfüggesztette a könyv értékesítését.

Ennek ellenére fény derült a nevekre, Piers Morgan, a „Piers Morgan Uncensored" szerdai epizódjában elmondta, hogy III. Károly királyról és Katalin hercegnőről lehet szó – írja a Page Six.

Omid Scobie, a könyv szerzője azt állítja, semmi köze nem volt az Endgame holland kiadásához, így a kiszivárgott nevekért sem vállal felelősséget. Ő ugyanis már a könyv beharangozójakor leszögezte, nem akar ujjat húzni a királyi családdal, ráadásul az Egyesült Királyság törvényei is megakadályozták, hogy felfedje azok nevét, akik Meghan Károly királynak írt magánleveleiben szerepelnek – írják.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések