A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Érik a botrány: Harry ezúttal Katalin hercegnét teszi tönkre?


Katalin korábban óva intette Vilmost attól, hogy kibéküljön testvérével a történtek után


A herceg kompromittáló információkkal rendelkezhet a hercegnéről. Elképzelhető, hogy Harry bosszút forral? – teszi fel a kérdést cikkében a Metropol.

A bennfentesek szerint Harry herceg birtokában vannak olyan információk, amelyek ha kitudódnak, az nagyon kellemetlenül érintheti Katalin hercegnét. A források úgy vélik, Harry bosszút forral, amiért Meghannal ők lettek a királyi család „kitaszítottjai”. Pedig ha kitálal, az csak tovább növeli a szakadékot közöttük. A pletykákban nem esik szó róla, hogy ezek az információk mivel kapcsolatosak, de azt kiemelik, hogy a tartalmuk olyasmi, amit Katalin „biztosan nem akarna nyilvánosságra hozni”.

Meghan és Harry nem riadnak vissza attól, hogy nyilvánosan támadják a királyi családot, és mivel a palota protokollja szerint nem kell válaszolni a rágalmazásokra, Katalin nem tud visszavágni nekik – nyilatkozta egy névtelen forrás. A bennfentes hozzátette, Katalin korábban óva intette Vilmost attól, hogy kibéküljön testvérével a történtek után

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések