A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katalin hercegné gyerekeinek ezt a szigorú alvási rutint kell követniük


Katalin hercegné sokat foglalkozik a gyerekeivel, ennek ellenére bizonyos szabályokat a dadájuk vezetett be 

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeinek sok szabályt kell betartaniuk. A nyilvános eseményeken mindig fegyelmezetten kell viselkedniük, és például tilos otthon kiabálniuk. Ám vannak szabályok, melyeket nem a walesi hercegné, hanem a dada, Maria Borrallo vezetett be – írja az elle.hu

Katalin hercegné gyerekei mindig ugyanabban az időpontban fekszenek le.

Maria Borrallo régóta áll Katalin hercegné és Vilmos herceg alkalmazásában. Évekig velük élt a Kensington-palotában, elkísérte őket a nyilvános eseményekre, királyi körutakra. A dada manapság is sok időt tölt a gyerekekkel, éppen ezért kész szabályrendszert állított fel, melyhez ő és a szülők is igazodnak.

Az egyik legfontosabb a lefekvési idő. Maria Borrallo szerint ahhoz, hogy a gyerekek ne legyenek hisztisek, fáradtak az iskolában és a nyilvános eseményeken, fontos, hogy elegendőt pihenjenek. Éppen ezért minden este 7 órakor kell lefeküdniük, így a reggeli kelés sosem okoz problémát.

A dada egyébként sok szabályhoz tartja magát, például, hogy a gyerekek töltsenek minél több időt a szabadban. Ez nem csupán segít nekik jobban aludni, de megfelelően le tudják vezetni a felesleges energiát is.

Maria Borrallo az étkezésre is nagyon figyel, éppen ezért fokozatosan ismertet meg új ízeket a gyerekkel, hogy mindig izgalmasnak találják a fogásokat. Az információk szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg nagyon elégedett a dada módszereivel, nem véletlen, hogy évek óta alkalmazzák.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések