A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kaposváron kardokkal és kaszákkal esett egymásnak két kiccsalád


A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre.

Két család kardokkal és vasvillákkal esett egymásnak a cseri városrészben péntek este - tudta meg a kaposvarmost.hu, akik egy videót is kaptak az esetről. Ebben egy nő torkaszakadtából, már-már rekedten üvöltözik és a trágár kifejezésekkel sem spórol.

Mind meghaltok! Karddal várlak benneteket!

- hangzik el a felvételen.

Ahányan vagytok, mind összeszarabullak benneteket! - tette hozzá a nő.

A háttérből aztán egy másik személy át is adja a kardot egy halk "le lesz vágva a feje" megjegyzéssel. A felvételt készítő nő viszont nem nyugszik, kikerítem a p*csádat, beleadom az uradnak a szájába a méhedet! - fogalmaz kissé ingerülten, majd egy éles váltással a videó már az autóban folytatódik. 

Szereplőváltás is történt, a kocsiban már egy másik nő és egy férfi utazik. Itt elhangzik egy utalás a nézőszámra, valószínűleg egy Facebook élő adást mentett le olvasónk.

A videó 4. percénél érkeznek meg a helyszínre, majd megérkezésüket jelezvén, hangos "Gyerteeeek ki!" felkiáltásokat intéznek a házban élőkhöz, akik éles sikoltásokkal válaszolnak.

Aztán 4 perc 30 másodperctől kép híján csak a hangokra tudunk hagyatkozni, de jóformán a csihipuhin kívül sok értékelhető nem hallatszik a felvételen. Az éktelen és érthetetlen ordibálásnak időnként egy-egy puffanás, csattanás vagy üvegtörés ad nyomatékot. A videó a rendőrautók szirénájával zárul.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget is. Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkatpitányság szóvivője lapunknak elmondta:

a József utcába riasztották a rendőrséget, mert összevitatkozott két család. Több járművel vonultak a helyszínre, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást, és több embert elő is állítottak.

A nyomozás még folyamatban van, de a könnyű sérüléseken kívül komolyabb baj nem történt.

Egyes információk szerint mintegy hetvenen gyűltek össze az érintett ház körül. Úgy tudjuk: a két család gyermekei közti szerelem robbantotta ki a konfliktust.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések