A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Izrael szerint 250-nél is több terrorista célpontra mértek csapást az elmúlt 24 órában


Friss helyzetjelentést adott ki vasárnap reggel az izraeli hadsereg, amelyben azt írták, hogy az elmúlt 24 órában „több mint 250 terrorista célpontra” mértek csapást. 

Eszerint az IDF csapatai felderítették és megsemmisítették a fegyverraktárakat, célzott rajtaütéseket hajtottak végre katonai objektumok ellen, megsemmisítették a földalatti terroralagút-aknákat, és meghiúsították az IDF-csapatok megtámadását tervező fegyveres terrorista sejtek működését.

Az éjszaka folyamán az IDF egyik vadászgépe szárazföldi csapatok irányításával csapást mért a Hamász katonai kommunikációs központjára, amely a Gázai övezet déli részén egy mecset mellett található. A csapást követően a csapatok célzott rajtaütést hajtottak végre a helyszínen.

Az elmúlt nap folyamán az IDF csapatai földalatti alagútaknákat támadtak Hán Júniszban. Ezenkívül egy drón segített az IDF-csapatoknak azonosítani egy fegyveres terrorista sejtet, amely további IDF-csapatokat akart megtámadni a térségben. A terrorista sejtet felszámolták. Azt is állították, hogy „rajtaütést hajtottak végre a Hamász egyik katonai parancsnoki központja ellen” Shejaiyaban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések