A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ilyen durván még soha senki nem osztotta ki Azahriát, ezt már ő sem hagyhatja szó nélkül


A hazai rapper szcéna fenegyereke is beleállt Azahriába


Az utóbbi időben a csapból is Azahriah folyik. A fiatal előadó legutóbb európai turnéja kapcsán került a címlapokra, miután Nyugat-Európában is óriási sikert aratott, hiszen minden helyszínen teltház volt – írta a promotions.hu.

Úgy tűnik tehát, hogy az egész ország, és most már Európa egy része is Azahriah-lázban ég – a példátlan siker azonban közel sem jelenti azt, hogy a fiatal énekes-dalszerzőnek ne lennének kritikusai:

A hazai zenei szakma sztárjai már sokan elmondták a véleményüket az újpalotai rapper-énekes művészetéről – elég csak Nagy Feró, Koncz Zsuzsa vagy Kovács Kati nevét említeni. Legutóbb pedig Bereczki Zoltán találta saját gondolatait megosztásra érdemesnek a zeneszerzővel kapcsolatban.

ilyen zene szól a gyrososnál 20 éve – mondta nemrégiben a színész-énekes azzal indokolva kissé kritikus megjegyzését, hogy az alapok erősen a kortárs arab popzenére hajaznak.

Azahriah elképesztő sikere pedig a 90-es 2000-es évek legnagyobb rapper sztárját, Ganxsta Zolee-t sem hagyja hidegen, a Budapest Open Mic Bom Műhely című műsorában ugyanis most ő is – tőle megszokott módon egyáltalán nem finomkodva – kifejtette a véleményét a fiatal előadóról.

Ha valaki nézőszámokat csinál, és tényleg komoly hallgatottsága van, akkor azt nem lehet megkérdőjelezni – hangsúlyozta a rapper a műsorban, majd hozzátette azt is, hogy Azahriah „technikailag ügyes”, mit is lehetne mondani arra, aki három pusit csinál? – ezzel nyilvánvalóan Azahriah három telt házas koncertjére utalt, amit a jövő évben tart majd a Puskás Arénában.

Ganxsta Zolee-t azonban természetesen nem kell félteni, a dicséretet után ugyanis egy érdekes megjegyzést fűzött.

Technikailag ügyes, csak amit csinál, az olyan sz*r, hogy le a kalappal – fogalmazott a rapper, aki azt azonban kihangsúlyozta, hogy szerinte ha valaki a sz*rt jól csinálja, az a nagy dolog.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések