A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Három ember meghalt, amikor egy csatornába zuhant egy magyar rendszámú autó Hollandiában


December 10-én, vasárnap reggel egy személygépkocsi ismeretlen okból a vízbe zuhant a hollandiai Oostpoortweg közelében. A kiterjedt mentési művelet után két férfit emeltek ki a járműből, és kórházba szállították őket. Egyikük a közlekedési baleset következtében meghalt.


A rendőrségre nem sokkal reggel 5 óra előtt érkezett bejelentés arról, hogy egy jármű a vízben van Oostpoortwegnél. A helyszínre több mentőautó is érkezett. Egy utas saját erejéből mászott ki a járműből, és a tűzoltók mentették ki – közölte a holland rendőrség.

A tűzoltó búvárok ezután a sofőrt emelték ki a járműből. Mindkét utast súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A jármű vezetője később belehalt sérüléseibe.

A két férfi személyazonossága egyelőre nem ismert.

Egy ideig úgy tűnt, hogy a járműben több ember is lehetett. Még az után is, hogy a járművet egy darus teherautóval kiemelték a vízből, a jármű körüli nagy, víz alatti területet ismét átkutatták a tűzoltóság búvárai.

A baleset oka egyelőre ismeretlen.


A rendőrség vizsgálja az esetet, ahogyan a járművet is. Emellett a helyi lapok szerint további két nő holttestét találták meg a vízben a halálos kimenetelű autóbaleset közelében, Delftben. A rendőrség feltételezése szerint a két elhunyt nő az autó két utasa lehetett, de ezt hivatalosan még nem tudták megerősíteni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések