A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gelencsér Ferike felszólalása közben remegett, mint a kocsonya (Videó)


Vezérszónoki felszólalásomban szembesítettem az állampárt képviselőit azzal, hogy közösségünk mennyire szégyenletesnek tartja az ukrán európai uniós csatlakozás nyílt és nyilvánvaló blokkolását - írja a Momentumos ügynök a Facebookon.

Hozzátette: a Momentum Mozgalom a háború első pillanataitól áll teljes mellszélességgel a megtámadott ukrán és kárpátaljai magyarok mellett, és ez a következő években sem fog megváltozni!

Ezt amúgy egy papírról olvasta, miközben remegett, mint a kocsonya:


A momentumos Gelencsér Ferenc úgy gondolja, hogy a Fidesz javaslata Putyin érdeke, hiszen Orbánék nem támogatják annak az országnak a csatlakozását, aminek polgárait „a maguk szövetségese megöli”. Szerinte az nem érdeke a magyaroknak, hogy Oroszország közvetlen szomszédja legyen Magyarországnak, márpedig ha Ukrajna elesik a háborúban, ez lesz.

„Önök rossz emberek. Ha tényleg hisznek abban, hogy van mindenható Isten, van pokol, akkor nagyon erősen tűnődjenek el azon, hogy amit tesznek, az melyik végállomásra vezet” – mondta Gelencsér.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések