A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Demcsák Zsuzsa egy nála fiatalabb debreceni milliárdoshoz ment hozzá


A pár a hírek szerint mindössze néhány hónappal ezelőtt ismerkedett meg egymással


Demcsák Zsuzsa harmadjára is férjhez ment. A TV2 műsorvezetője csak nemrég vált el hivatalosan is második férjétől, az indiai Krishantól, újdonsült férjével pedig csak néhány hónapja ismerik egymást – írja a Velvet.

Demcsák Zsuzsa három év házasság után tavaly októberben közölte, hogy indiai férjével külön válnak az útjaik. Hivatalosan csak idén szeptemberben mondták ki a válást, a műsorvezető pedig októberben még úgy nyilatkozott, hogy nincs rágörcsölve a párkeresésre, de nyitott szemmel jár.

Ekkor már valójában együtt lehetett Ferenccel, azzal a debreceni milliárdos üzletemberrel, aki nemrég eljegyezte Demcsákot, az esküvőre pedig mostanra sort is kerítettek.

Hogy összeházasodtak, az a műsorvezetőnő legutóbbi, 24 óráig elérhető Instagram-történetéből derült ki. Demcsák Zsuzsa egy fotót osztott meg arról, ahogy szerelmével egymás ujjára húzzák az eljegyzési gyűrűket. A képen a Mr&Mrs felirat látható, a felvétellel pedig egyben boldog karácsonyt is kíván a tévés a követőinek.

Demcsák Zsuzsa és a nála valamivel fiatalabb Ferenc a Blikk szerint mindössze néhány hónappal ezelőtt ismerkedett meg egymással. A közös munka hozhatta össze őket, a férfi ugyanis sikeres üzletember, míg a műsorvezető kommunikációs tréningeket és konferenciákat tart különböző vállalatoknál. A szerelmüket próbálják óvni a nyilvánosság elől, Demcsák például arra készült, hogy sosem mutatja meg új párját, valamint beszélni sem fog róla, okulva a múlt hibáiból.

„Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik és ezt szeretnénk is megtartani. Azt gondolom, elég annyi, ha megerősítem, hogy valóban eljegyeztek” – nyilatkozta még a lánykérést követően Demcsák Zsuzsa a Blikknek novemberben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések