A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Cseh: Népszavazási kezdeményezést nyújtottunk be, hogy teret engedjünk az aktív eutanáziának


„A Momentum Mozgalom hisz a szabadságban. Hiszünk az emberi méltóságban. És hiszünk abban, hogy egy ember az életvégi döntéseit szabadon hozhatja meg. Ez egy olyan ügy, amit társadalmi párbeszédre kell bocsátani és a napi pártpolitika fölött kell, hogy álljon.


Ezért Karsai Dániel alkotmányjogásszal közösen a Momentum népszavazási kezdeményezést nyújtott be, hogy Magyarországon is megadják a gyógyíthatatlan, halálos betegek számára a szabad életvégi döntést, és teret engedjenek az aktív eutanáziának.

A Momentum teljes szervezete készen áll arra, hogy összegyűjtsük a kellő számú aláírást, hogy a magyar emberek dönthessenek erről egy népszavazáson.

A célunk az, hogy június 9-én, az európai parlamenti és önkormányzati választásokkal egy időpontban rendezzék meg a népszavazást, ezzel is biztosítva, hogy a részvétel is magas legyen.”- írta Cseh Katalin a Facebookon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések