A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Azt követelte a muszlim politikus, hogy lőjék fejbe az íreket


Nem csitulnak a kedélyek Írországban, amióta a közelmúltban egy bevándorló férfi több embert megkéselt Dublinban, köztük gyerekeket is. A terrortámadás után röviddel óriási bevándorlásellenes tüntetés kezdődött, több helyen is zavargások törtek ki – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.


Egyes településeken azóta a lakók csapatokba szerveződve saját hatáskörben ellenőrzik a városokba és falvakba belépni kívánó járműveket, mert a kormány továbbra is migránsok ezreit akarja szétosztani a vidéki települések között, mindezt a helyiek beleegyezése vagy tudta nélkül.

Legutóbb pedig az vert fel óriási port, hogy egy írországi muszlim tanácsos azok kivégzését követelte, akik Dublinban részt vettek a bevándorlásellenes tüntetésekben.

Határozottan hiszem, hogy ez nem Írország arca. Ez csak néhány bűnöző, akik kifosztják a boltokat. Nem hiszem, hogy bármilyen ideológiai célt követnek. Büntetést kellene kapniuk. Az lenne a legjobb, ha agyonlőnék őket, vagy felhatalmazni a nyilvánosságot, hogy addig verjék őket, amíg meg nem halnak

– mondta a bangladesi származású Azad Talukder, aki szerint még egy állat sem tesz ilyesmit. Arról a migránsról azonban egy szót sem szólt, aki gyerekeket késelt meg, valamint egy nőt, aki meg akarta védeni az iskolásokat az agresszív férfitől. A többi tanácsos természetesen azonnal felszólította Talukdert, hogy vonja vissza a megjegyzéseit, a politikus azonban azt mondta, ő csupán az érzelmeit fejezte ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések