A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A szemkilövető megtette fogadalmait


A Demokratikus Koalíció elnöke az év utolsó napján közzétett videójában részletezte, hogy miért fognak dolgozni 2024-ben.

Gyurcsány Ferenc szerint az évnek ebben a szakaszában a legtöbben elszámolunk azzal, hogy mi jót, vagy kevésbé jót csináltunk 2023-ban, „na meg persze tervezünk is, mi több, fogadalmakat teszünk, hogy mit fogunk másként csinálni 2024-ben. Egészségesebbek leszünk például, többet sportolunk. Talán nekem is lesznek ilyen fogadalmaim, bár nekem elsősorban arról kell gondolkodnom, hogy mit fog tenni a Demokratikus Koalíció”.

Elsősorban azt kell megfogadnunk, hogy változatlanul azt a politikát visszük, amiben hiszünk. Egy tisztességes, szociáldemokrata politikát

– hangsúlyozta a volt miniszterelnök, hozzátéve: azért fognak dolgozni, hogy ezt minél többen támogassák, „több szavazónk legyen, több mint a mai 1,1 millió, hogy több tagunk legyen, több mint a mostani 17 ezer. Azért fogunk dolgozni, hogy majd nyáron, amikor lesznek a választások, többen szavazzanak ránk az Európai Parlamentbe történő bekerülésért, mint korábban, hogy több polgármesterünk, több képviselőnk legyen a helyi önkormányzatokban, mint eddig, mert azt gondoljuk, ha úgy fogják vezetni a várost, a kerületet, ahogy szerintünk vezetni kell, akkor jobb lesz ott az élet”.

Gyurcsány Ferenc leszögezte, „továbbra is érvelni, vitatkozni fogunk a parlamentben annak érdekében, hogy ne higgyük, hogy az akkumulátorgyárak oldják meg a jövőt, hogy ne Európán kívülről érkező vendégmunkásokkal helyettesítsék a magyar munkásokat, és nyomják le az egyébként is alacsony béreket”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések