A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A magyar szurkolók igényelték az egyik legtöbb jegyet a 2024-es foci Eb-re


A 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságra december 2. és 12. között tudtak a szurkolók világszerte jegyet igényelni, az UEFA pedig közzétette információit a jelentkezés ezen szakaszáról.

cikk kiemeli, több mint 30 millió jegyigénylés érkezett, ennek 59%-a Németországon kívülről. Összesen 1,2 millió jegyet értékesítenek.

Világszerte Magyarországról érkezett az egyik legtöbb jegyigénylés Albánia, Törökország, Anglia és Horvátország mellett. Az UEFA 206 tagállamból kapott kérelmet az elérhető jegyekre. Az óriási túljelentkezés következtében a jegytulajdonosokat a sorsolás útján választják ki, január végéig mindenkit értesítenek, hogy megszerezték-e az igényelt belépőket a kontinensviadalra.

Aki szerez jegyet, de mégse tud ott lenni az Eb-n, az UEFA Resale marketen értékesítheti tovább a jegyét, ez márciusban indul. Felhívják a figyelmet, kizárólag a hivatalos oldalon vegyen minden szurkoló jegyet, a potenciális csalások elkerülése végett. Aki december 12-éig nem igényelt jegyet, az valószínűleg csak így tud majd jegyhez jutni a jövőben.

A jegytulajdonosoknak olcsóbb tömegközlekedési lehetőségek is járnak, mint például a 36 órás bérlet, amellyel az adott régión belül lehet utazni. További információkról itt olvashat.

A 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságot június 14. és július 14. között rendezik. Marco Rossi együttese először június 15-én Svájc ellen lép pályára Kölnben, majd négy nappal később a házigazda németekkel, június 23-án pedig Skóciával játszik egyformán Stuttgartban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések