A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Despacito előadója koncertjén jelentette be, hogy megtér Jézushoz


Az eddig ismert művészneve mellett a zenei műfaját is hátrahagyja 

A YouTube-on már több mint 8,3 milliárdnyian indították el Luis Fonsi és Daddy Yankee hat évvel ezelőtti slágerét, azt pedig elképzelni sem merjük, hányan és hányszor hallották a dalt üzletekben, strandokon, italboltokban vagy kereskedelmi rádiókban – írta az RTL a New York Post nyomán.

Az egyik előadó, Daddy Yankee azonban most olyan bejelentést tett, ami alapján biztosra vehető, hogy nem lesz folytatás: a 46 éves Puerto Rico-i rapper vasárnap a színpadon jelentette be, hogy szakít a reggaeton zenei műfajjal. A szülőhazájában tartott koncertjén azt mondta, hogy a sikeres élet nem egyenlő a céltudatos élettel, és zenei karrierje egy ideje már nem elégítette ki.

Valaki képes volt betölteni ezt az űrt. Ezért ma este nem szégyellem elmondani az egész világ előtt, hogy Jézus bennem él, és én érte fogok élni – jelentette ki, hozzátéve, hogy zenéjét, kapcsolatait, a nyilvánosságot és mindent, amit Jézustól kapott, az ő szolgálatába állítja, de már nem Daddy Yankee néven, hanem születési nevén, Ramón Ayalaként.

Mindenki, aki eddig engem követett, kövesse Jézus Krisztust, aki az út, az igazság és az élet – mondta. A bejelentést követő fényshow-ban egy kereszt, és a „Krisztus eljön” felirat is megjelent.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések