A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tömegverekedés tört ki a tatabányai gördeszkapályán – videón, ahogy elszabadulnak az indulatok


Elszabadultak az indulatok


Ittak, kötekedtek, verekedtek. Az ügyészség három ember ellen emelt vádat garázdaság miatt – írja az rtl.hu.

Garázdaság bűntette miatt vádat emeltek két férfival és egy nővel szemben, akik a tatabányai gördeszkapálya mellett verekedtek, írja az ügyészség.

A vádirat szerint a három elkövető 2021. augusztus 21-én hajnali egy óra körül részegen a tatabányai gördeszkapályához ment.

Az egyik férfi kötekedni kezdett egy másik férfival, aki éppen ott volt. Három másik vétlen férfi odament hozzájuk, egyikük szólt, hogy hagyják békén. A kötekedő férfi ezért előbb meglökte a másik védelmére kelő férfit, majd rátámadt, és ököllel a fején megütötte.

A támadó férfit ekkor a nő elkövető visszatartotta, miközben mások is közéjük álltak. A másik férfi elkövető egy harmadik vétlen férfihoz ment, őt váratlanul többször megütötte, majd dulakodott vele. Őket egy negyedik férfi próbálta szétválasztani.

Ezt a harmadik vétlen férfit az első férfi elkövető és a nő elkövető is megtámadta, elkezdték rángatni. Ezután a két férfi elkövető már együtt bántalmazta tovább ezt a férfit. A verekedésbe a vétlen férfi védelmében más is becsatlakozott.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetett előéletű két férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést, a büntetlen nővel szemben közérdekű munka büntetést szabjon ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések