A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több gyereket is megaláztak, gázpisztollyal fenyegettek az iskolatársaik Budapesten


Több szülő is feljelentést tett a rendőrségen, mert nagyon durván megalázták és bántalmazták az általános iskolás gyerekeiket az iskolatársaik Budapesten, a XVI. kerületben – tudta meg a 24.hu. 

Értesüléseik szerint az elkövetők videóra is vették a társaik megalázását, hogy egy kihívás keretében meg tudják majd osztani az egyik közösségi oldalon. Megkerestük BRFK sajtóosztályát az ügyben, válaszukban az alábbiakat írták:

Négy szülő tett feljelentést november másodikán a BRFK XVI. Kerületi Rendőrkapitányságon, mert a 13–14 éves gyermekeiket közterületen bántalmazták, letérdeltették, gázpisztollyal fenyegették az iskolatársaik, akik a cselekmények egy részéről mobiltelefonnal felvételt is készítettek 

– közölte megkeresésünkre a BRFK.

Azt írták, hogy egyik bántalmazott gyermek sem szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést, és a kerületi rendőrség haladéktalanul nyomozást rendelt el az ügyben.

„A rendőrök azonosították az egyik elkövetőt, egy 13 éves fiút, aki a sértettek iskolatársa. Az elkövetéshez használt gázpisztolyt, valamint a felvételek készítéséhez feltehetően használt mobiltelefont lefoglalták” – közölték.

Hozzátették: nem oktatási intézményben, hanem közterületen történtek a bűncselekmények, és az eddigi adatok alapján nem merült fel közösségi médiás kihívásra utaló adat. A rendőrség kényszerítés, zaklatás és garázdaság gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések