A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tényleges életfogytiglanra ítélték a férfit, aki baltával verte agyon két lányát


Másfél évvel azután, hogy L. Tamás álmukban egy baltával agyonverte a lányait, a Budapest Környéki Törvényszék tárgyalótermében csütörtökön kimondták az ítéletet: a férfit tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték.


L. Tamás az utolsó szó jogán bocsánatot kért mindenkitől, akit tettével megbotránkoztatott. “Szerettem a gyerekeimet (...) Szerettem a feleségemet is, örök hűséget fogadtam neki. Azt kérem a társadalomtól, hogy bocsássanak meg, az Úrtól és a feleségemtől kegyelmet, a tisztelt bíróságtól pedig irgalmat. (…) Szerintem azért nem emlékszem a cselekményre, mert számomra elviselhetetlen lenne ezeknek a dolgoknak az ésszel való felfogása.”

A rendőrséget még tavaly május 26-án értesítették, mert egy aszódi társasház lakásából furcsa szag jött ki. A járőrök a tűzoltók segítségével bementek a lakásba, ahol egy 14 és egy 16 éves lány holttestét találták meg. Mint kiderült, a gyerekek a Heves megyei lakóhelyükről tavaly május 20-án érkeztek láthatásra Aszódon élő édesapjukhoz. A gyilkosság május 21-e hajnalban történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések