A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyethalt a balesetet okozó 39 éves sofőr Heves vármegyében: három gyereket hagyott árván


Halálos baleset történt Kerecsend és Eger között a 25-ös főúton.


Halálos autóbaleset történt október 31-én kedden Kerecsend és Eger között a 25-ös főúton. A tragédiát egy Eger felé közlekedő Renault Thália okozta, amely egy jobbos kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol egy frissen vásárolt Renault Lagunával ütközött. A Thália középkorú vezetője a helyszínen életét vesztette. Sanyit minden ismerőse és családtagja gyászolja. A férfi három gyermeket hagyott árván.

A helyiek már csak "halál kanyar"-ként emlegetik azt az útszakaszt, ahol tegnap délután újabb tragédia történt. Elmondások szerint nagyon sok baleset történt ugyanitt, mivel az autósok nem tartják be a sebességkorlátozást.

Ez az út arról híres, hogy ha vizes, legyen akármilyen gumi az autón, csúszik. Nagyon sok az emelkedő, a lejtők pedig tele vannak kanyarokkal. Ha megcsúszol, nem tudsz már mit csinálni sajnos. Minden nap itt közlekedek, nagyon óvatosan és odafigyelve. Mégis mindig bennem van a félelem, mert előznek, gyorsan vezetnek, hiába van kint a 70-es tábla

 – mondta el a véleményét Máté.

Az egyik rokontól megtudtuk, hogy a 39 éves Sanyi három tizenéves gyermeket is árván hagyott. Az édesanyjuk még csecsemő korukban hunyt el.

Hihetetlen, hogy ilyesmi megtörtént, pont mindenszentek napja előtt. Amikor felhívtak telefonon, fel sem bírtam fogni, mit hallok. Sajnos tisztában kell lennünk azzal, hogy a bajnak elég egy pillanat. A három gyerek viszont most anya és apa nélkül maradt. Sanyi nekik élt, mindent próbált megadni nekik. Nem tudom, hogyan fogják feldolgozni a gyerekek ezt a veszteséget

 – árulta el a család egy közeli barátja.

A vétlen sofőrt szintén kórházba kellett szállítani, ő éppen az új autóját próbálta volna ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések