A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hatalmas bukta lett az ellenzéki kamu „népszavazás”, 1,1%-ot sikerült elérniük


Mindenki emlékezhet a 2022-es választások utáni ballibsi vergődésre, amikor nem bírták feldolgozni a történelmi bukásukat. 

Hiába volt 70% feletti a részvételi arány, hiába szavaztak több mint 3 millióan a kormány és kevesebben mint 2 millióan az összefogásra, akkor is azt mantrázták, hogy ők a többség. 

Most újabb „csodafegyverhez” fordultak: „népszavazást” szerveztek, ami valójában csak egy aláírásgyűjtés volt, amit nem csak személyesen, de online is kilehetett tölteni, ráadásul még kiskorúak is „szavazhattak”, sőt, közügyektől eltiltottak is.

Ilyen laza feltételek mellett is 114  941 aláírás jött össze, amiből ráadásul csak a 95% értett egyet a kezdeményezéssel, azaz

 kevesebb mint 110 ezer támogatót tudnak felmutatni, ami a lakosság 1,1 százaléka!

Úgy tűnik egyre nagyobb létjogosultsága van annak a Karácsony féle 99 Mozgalomnak, csak éppen fordítva értelmezték az arányokat: Elérték azt is, hogy már csak az ország 1 százalékát tudják aktivizálni. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések