A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szívszaggató vallomást tett a Parkinson-kóros Michael J. Fox


"Nem félek a haláltól"


A Vissza a jövőbe sztárjánál 1991-ben diagnosztizálták először a Parkinson-kórt, és egy friss interjúban most beszélt a halálhoz való viszonyáról. Michael J. Fox egy őszinte interjúban elárulta, hogy nem fél a haláltól – írja a bors.hu.

A sztár először akkor vette észre a betegség jeleit, amikor egyik reggel arra ébredt, hogy a kisujja kontrollálhatatlanul rángatózik. Fox azonban csak évekkel később, 1998-ban nyílt meg a diagnózisáról, amiről a családon kívül nem tudott addig senki. Most a Town & Country-nak adott interjújában beszélt a Parkinson-kórral kapcsolatos érzéseiről.

Ez nagyon bonyolult. Azt mondom, hogy a Parkinson-kór egy ajándék is, mert nagyon sok téren pozitív módon változtatta meg az életemet – mondta, habár a 62 éves sztár élete nehezebb, mióta a betegségével él együtt. Nemrég egy fertőzés miatt majdnem elvesztette az egyik ujját – írja a Unilad.com.

„Nem fogok hazudni. Egyre nehezebb, egyre keményebb. Minden nappal egyre nehezebb, de ez már csak ilyen. A Parkinson-kórban nem halsz meg. A Parkinson-kórral halsz meg. Szóval elgondolkodtam a halálomon... Nem fogom megérni a 80. évemet” – mondta Fox, aki úgy tűnik, hogy elfogadta a halál lehetőségét:

„Ha holnap meghalnék, az még korai lenne, de nem lepődne meg senki, 62 éves vagyok. Szóval nem, nem félek a haláltól” – tette hozzá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések