A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szerelmi mágiát is bevetnek a celebekért


Krausz Gábort és Marics Petit szerelmi rituáléval kötnék magukhoz a nők


Bizony, vannak olyan hölgyek, akik minden követ megmozgatnak, hogy közelebb kerülhessenek kedvencükhöz – írta meg a ripost.hu.

Lénárt Évi neve ismerős lehet sok olvasónknak, hiszen a jósnő már rengeteg híresség jövőjét előrevetítette. Többek között jósolt az angol királyi családnak, de ő az, aki Berki Krisztián szellemével is rendszeresen kommunikál az elmondása szerint.

Ezúttal viszont egy igazán különleges titokról rántotta le a leplet…

Megőrülnek a nők Maricsért és Krauszért

Azt eddig is tudtuk, hogy Marics Petinek és Krausz Gábornak óriási a rajongótábora, amelyet leginkább hölgyek erősítenek, ám a Dancing with the Stars műsora teljesen felkavarta az eddig nyugodtnak mondható állóvizet. Lénárt Évitől ugyanis megtudtuk, hogy nagyon sok kliense a mágián keresztül szeretne közelebb férkőzni a hírességekhez.

Marics Peti szerelmét lányok milliói szeretnék megszerezni, s bár sokáig arról szóltak a pletykák, hogy Tóth Andi után egy színésznő, Kovács Gyopár rabolta el a szívét, most úgy tűnik, hogy ismét a szinglik táborát erősíti. Nem mellesleg kifejezetten jó teljesítményt láthatunk tőle a DWTS műsorában, ami szerzett neki még jópár rajongót…

Krausz Gábor pedig frissen elvált férfiként hódította meg a női szíveket. Azt tudtuk eddig is, hogy a konyhában nincs ellenfele, de nagyon úgy tűnik, hogy a táncparketten is megtalálta a helyét. Ebben persze nagy szerepe volt csinos partnerének, Mikes Annának is, akivel már többen is összeboronálták a sztárséfet, azonban sokan reménykednek még abban, hogy Gábor továbbra is szingli.

Megnövekedett Marics Peti és Krausz Gábor iránt a szerelmi kötések kérelme. Míg Berki Krisztián élt, mindig ő volt a legnépszerűbb, akit magukhoz akartak köttetni az emberek, ám mióta nincs köztünk, azóta jó ideig nem volt senki ilyen kiemelkedően népszerű.

A Dancing with the Stars műsora azonban mindent megváltoztatott. Az ügyfeleim körében most a legtöbb nő Krausz Gábort és Marics Petit akarja magához köttetni szerelmi mágiával – kezdte lapunknak Évi, aki azt is elárulta, hogy ezekben az esetekben próbálja jobb belátásra téríteni a klienseit.

Nagyon nehéz visszautasítani őket, annyian kérik ezeket a szerelmi kötéseket. Viszont kénytelen vagyok sok esetben nemet mondani. Először is Marics Petit nézve úgy érzem, hogy a szíve foglalt, annak ellenére is, ha most épp a szinglik táborát erősíti. Gábor esetében is arra biztatom inkább a hölgyeket, hogy mágia nélkül próbálják meg bevonzani őt – tette hozzá a jósnő, aki persze minden más esetben segít a hozzáforduló embereknek.

Mi is az a szerelmi kötés?

A szerelmi kötés a legerőteljesebb, leghíresebb mágia, történhet gyertyával, vudubabával, fotóval, csomókötéssel, mely két ember szerelmi kapcsolatának megerősítő egybeolvasztásáról szól testi-lelki síkon egyaránt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések