A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nézők nélkül rendezik a Bulgária–Magyarország meccset


A rendező bolgár szövetség biztonsági okokból megváltoztatta a november 16-i Bulgária–Magyarország Eb-selejtező helyszínét, időpontját, illetve úgy döntött, hogy nem léphetnek be szurkolók a stadionba.

A Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFU) azt kezdeményezte, hogy a november 16-i Bulgária–Magyarország Eb-selejtező mérkőzést Szófia helyett Plovdivban rendezhesse meg, az eredetileg meghirdetett – magyar idő szerinti – 20.45 óra helyett 18 órás kezdéssel.

Mivel a bolgár rendőrség a találkozó eredeti időpontban, nézők előtti szervezéséhez nem járult hozzá, az UEFA a rendkívüli körülményekre tekintettel elfogadta a találkozó zárt kapuk mögötti megrendezését.

A bolgár szövetség annak érdekében döntött így a találkozó előtt tíz nappal, hogy elkerüljön bármilyen nem kívánatos történést, illetve esetleges atrocitást, mivel a bolgár szurkolók összehangolt tüntetést szerveztek a bolgár szövetséggel szemben a Magyarország elleni Eb-selejtezőre.

„Az MLSZ sajnálattal értesült a változásról, és arról tájékoztatja a mérkőzésre jegyet vásárolt szurkolókat, hogy a belépők árát természetesen visszatéríti. A jegytulajdonosokat a szövetség hamarosan e-mailben felkeresi” – olvasható a hazai szövetség közleménye az mlsz.hu-n.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések