A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Most érkezett: késsel fenyegetőző ámokfutóra csapott le a TEK Tasson


Visító szirénázás, mentősök, rendőrök és a Terrorelhárítás egységeinek a hangja verte fel a nyugodt estét csütörtökön a Bács-Kiskun vármegyei Tasson. 

A Ripost információi szerint ugyanis az alig 3000 lelkes kis község több lakója is vad szirénázásra lett figyelmes csütörtökön kora este. Többen is elmondták, hogy olyan brutális készültségnek voltak szemtanúi, hogy a vér megfagyott az ereikben:

Én még ennyi szirénát és rendőrt nem láttam, a TEK-esek is több mint egy tucat kocsival jöttek. El sem tudtuk képzelni, mi történt, de nyilván tudtuk, hogy valami nagyon nagy baj. Amerre tartottak, arról tudtuk, hogy nem a belső falu, hanem üdülőterület 

– mondta egy helyi lakos. 

A lap megtudta, hogy az egységeket a helyi Vadvirág utcába riasztották, ahol egy férfi késsel fenyegetőzött. Úgy tudjuk, hogy az egységeket azért is riasztották ilyen nagy számban, mert a lakásban tartózkodott a férfi családja is. A helyszínre tűzoltókat is riasztottak, hogy egy esetleges beavatkozásnál segíteni tudjanak. Köztük volt a Szalkszentmártoni Önkéntes Tűzoltó Egyesület több tagja is. Elárulták, hogy a fenyegetődző férfi részeg volt:

Tegnap este kérték a segítségünket Tasson egy házhoz, ahol egy ittas férfi késsel, fegyverrel fenyegetőzött. A helyszínre a Szalka ÖTE, Kunszentmiklós ÖTP, rendőrség, mentők és a Terrorelhárítási Központ érkezett ki

– írták az esetről pénteken.

Az ámokfutóval egy túsztárgyaló beszélt, aki végül rávette a férfit, hogy hagyja el a házat. Ezt a szalkszentmártoni önkéntesek is megerősítették:

A férfit hosszas tárgyalás után a TEK munkatársai hozták ki az ingatlanból, a mentők megvizsgálták, majd kísérettel kórházba szállították. A tűzoltó egységek a művelet alatt készenlétben vártak az esetleges beavatkozásra – írták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések