A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Minden, amit Alain Delon családja körüli botrányról tudni lehet


Hónapok óta dominálja a francia bulvársajtó híreit az Alain Delon korábbi ápolója, valamint gyermekei közötti jogi harc


A legendás színész három gyermeke lopással és bántalmazással vádolja apjuk korábbi élettársát és ápolóját. A nő szerint a Delon család csak haszonlesésből támadja őt – írja a Mandiner.hu.

Hónapok óta dominálja a francia bulvársajtó híreit Alain Delon korábbi ápolója, valamint gyermekei közötti jogi harc. A francia színész 2019-ben agyvérzést szenvedett, amelyet követően ápolásra szorult.

Delon gyermekei júliusban megvádolták apjuk ápolóját, aki korábban éveken át együtt élt vele, hogy nem bánt jól a filmsztárral.

A Fortune magazin júliusban arról számolt be, hogy Delon családja két panaszt nyújtott be Hiromi Rollin ellen a bíróságon. Az ügyben illetékes ügyész szerint Rollin együtt élt a sztárral a Delon család házában, és a színész társaként jellemezte őt. A 66 éves nő saját elmondása szerint 2006 óta élt együtt a francia sztárral.

Alain Delon gyermekei, Anthony, Anouchka és Alain-Fabien ügyvédje által benyújtott panasz szerint: Rollin „megalázó és agresszív” volt Delonnal és gyermekeivel, megpróbálta lehallgatni a telefonját, és állítólag megütötte a kutyáját – áll az ügyészi közleményben.

Az ügyvédi irat szerint a színész maga is támogatta a jogi lépéseket. Egy másik feljelentésben Anthony Delon egy kiszolgáltatott személy elleni erőszakkal és állatkínzással vádolta Rollint – írta a Fortune.

Az ügyész közölte, hogy előzetes vizsgálatot indított, és a rendőrséget bízta meg a panaszok kivizsgálásával. Rollin ügyvédje közleményében azt mondta, hogy „teljes egészében” vitatja a vádakat. A nyilatkozat szerint Rollin is feljelentést tesz Delon családtagjai és testőrei ellen az ellene elkövetett, állítólagos erőszakos cselekmények miatt.

A BBC News beszámolója szerint Hiromi Rollin a botrány kitörése után kiköltözött Delon birtokáról. Ezt követően a francia rendőrség házkutatást is tartott a nőnél.

Újabb leleplezések

Két hónappal a per megindítása után Anthony Delon, a színész legidősebb fia a BFMTV-nek adott interjúban azzal is megvádolta Rollint, hogy anyagilag is megkárosította a családot.

A gyanú szerint a nő mintegy 42 millió forintnyi összeget rejtett el a fürdőszobájában, és közben pedig folyamatosan csapolta a művész bankszámláját. Anthony Delon azt is elmondta: Rollin minden héten 900-950 eurót vett le a bankszámláról, arra hivatkozva, hogy a ház karbantartására kell a pénz. Azonban a színész fia szerint az állítólagos karbantartás ellenére is rossz állapotban volt a ház.

Hiromi Rollin nemrég a Le Parisiennek adott interjújában megvédte magát, és azt állította, hogy Alain Delon gyermekei el akarták őt távolítani az idős férfi közeléből: „Ez egy csapda, hogy eltűnjek az apjuk életéből. Ez volt az egyetlen céljuk” – mondta.

A nő korábban azt állította: a gyerekek csak a saját anyagi érdekeikkel törődnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések