A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lefejezte saját nagymamáját, majd a levágott fejjel elmenekült (18+)


A férfi gyorsan lebukott, különös ismertetőjele alapján két napon belül elfogta a rendőrség.


Letartóztatta a rendőrség azt a férfit, aki múlt csütörtökön megölte, majd lefejezte saját nagymamáját, a nő fejét viszont magával vitte – írta a Mirror. Luis Aroyo-Lopezt szombat reggel fogták el San Franciscoban, miután a feje oldalán látható hatalmas 420 feliratú tetoválásáról felismerte a rendőrség.

A rendőrség múlt csütörtökön találta meg a nő holttestét, akkor azt közölték, hogy a fejet nem találták meg, így vélhetően a 24 éves gyanúsított magával vihette, és még mindig nála lehet. Az áldozat testvére korábban azt mondta az NBC-nek, hogy a 64 éves Soledad Aroyo Castaneda nevelte fel a férfit. Kapcsolatuk akkor romlott meg, amikor a nagymama feljelentette metamfetamint használó unokáját, mivel pénzt és útlevelet lopott a saját rokonaitól.

A férfi egyébként nem sokkal a gyilkosság előtt szabadult a börtönből, ahol fegyverbirtoklás-, valamint fegyveres támadás miatt töltötte a büntetését.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések