A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült, ki lett a legszexibb férfi 2023-ban


Kisugárzása még mindig nagy hatással van a nőkre


Jimmy Kimmel műsorában derült ki, hogy kit választott a People magazin 2023 legszexisebb férfijának. Az élő adásban megjelent Patrick Dempsey is, aki 57 évesen nyerte el a megtisztelő címet – írja az elle.hu.

Jimmy Kimmel sokáig csigázta a nézőket, ugyanis egy fényképet mutatott, amelyen az illető nevét kitakarták, viszont egyre több információt árultak el róla: így apránként kiderült, hogy az idei nyertes 50 év feletti férfi, házas, és van három gyermeke is.

Patrick Dempsey nem számított a győzelemre.

A színész nagyon hálás a közönségnek a díjért. Itthon talán A Grace klinika című sorozatból ismerik a legtöbben, de számos más sikeres filmben is játszott, és a női rajongók mindig is odáig voltak a sármos színészért.

Jimmy Kimmel meg is jegyezte viccesen, hogy vajon a magazinnak miért csak most jutott eszébe a 35 éve pályán lévő színészt díjazni:

Az az egyetlen kérdésem, hogy mi tartott nekik ilyen sokáig? Minden évben egyre szebb leszel… Mint amikor kinyitsz egy üveg finom bort – kivárták a megfelelő időpontot. Jövőre pedig bajban lesznek!

Amint a műsorvezető felelevenítette, Dempsey már korábban is közel került a győzelemhez George Clooney és Matt Damon mellett. A színész erre így reagált viccesen: Soha ne add fel az álmaid.

Miután arról kérdezték, hogyan fogadta a családja a hírt, elárulta, hogy először el sem akarták hinni, aztán pedig jó nevettek.

Bár váratlanul érte a díj, de ő már egy ideje tudta, hogy ő nyerte meg, azonban a titoktartási szerződések miatt erről senkinek nem beszélhetett. A fotózásokra viszont már diétával készült, és nagyon hálás a közönségnek a megtisztelő címért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések