A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kétszáz kilóra hízott a börtönben egy olasz férfi, emiatt pedig háziőrizetbe került


A 34 éves olasz férfi egy kenyérmorzsán veszett össze kedvesével, akit aztán 57 késszúrással ölt meg. Állítása szerint nagyon szerette a nőt. A fogdán aztán az egyébként is testes férfi felszedett magára 80 kilót, így most 200 kilót nyom. Speciális diétára lenne szüksége, de mivel ezt a börtönben nem tudják számára biztosítani, házi őrizetbe helyezik át.

Dimitri Fricano és barátnője, Erika Preti Szardínián nyaraltak 2017 júniusában, amikor is a 27 éves nő azzal vádolta meg párját, hogy összemorzsázta az ágyukat. A vita végül odáig fajult, hogy 57-szer megszúrta a nőt egy konyhakéssel. A férfi kezdetben tagadta a gyilkosságot, egy hónappal később azonban feladta magát a rendőrségen.

A fiatal férfi a hatóságoknak elmondta: a morzsák miatt kialakult vita fajult odáig, hogy – állítása szerint – a lány rátámadt először egy kőből készült papírnehezékkel. Fricano akkor arról is beszélt, hogy mélységesen megbánta tettét.

Nem tudom, mi történt. Egy vagyont fizetnék azért, hogy ő éljen és én legyek halott

– nyilatkozta korábban egy olasz tévécsatornának.

Arra a kérdésre, hogy miért szúrta meg 57-szer a barátnőjét, úgy válaszolt,

nem tudja, hogy ez a szám valós-e.

A BÖRTÖNÉVEK ALATT HÍZOTT EL

A The Telegraph értesülései szerint 34 éves férfi a bebörtönzése óta jócskán meghízott, a súlya 120 kilogrammról 200 kilogrammra nőtt.

A barátnőmnek éltem. Az elmúlt hat évben nem is élek. Megőrültem, és most 200 kilogrammot nyomok. Tolószékhez vagyok kötve, évek óta nem tudtam megmosakodni, nem tudtam elhagyni a cellámat

– nyilatkozta.

A torinoi bíróság nemrég úgy döntött, a börtönben nem tudják biztosítani a férfinak előírt alacsony kalóriatartalmú étrendet, ezért a büntetésének hátralevő részét háziőrizetben töltheti szülei otthonában.

A bíróság azt mondta, hogy a férfi egészségi állapota aggasztó, ugyanis súlya miatt már járni is alig tud. Indoklásukban hozzátették, a súlygyarapodás mellett Fricano állítólag napi 100 cigarettát szívott el a börtönben. A bírák szerint ha a férfi továbbra is a cellájában marad, akkor életveszélyes állapotba kerül szív- és érrendszeri kockázatok miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések