A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Jézus Krisztus nagyszerű iránymutatás az élethez" - közölte a Liverpool edzője


Jürgen Klopp a keresztény hitéről beszélt.

Nemrég egy különleges videó kezdett terjedni a TikTokon Jürgen Kloppról, a Liverpool FC vezetőedzőjéről. Szoboszlai Dominik edzője ugyanis egy interjút adott, és ebből került ki egy részlet a népszerű közösségi oldalra is, amelyben a keresztény hitéről beszélt.

Klopp az interjú során elárulta, hogy számára nagyon fontos a hit, illetve az Istennel való kapcsolata. Ezzel kapcsolatban kijelentette,

"Hiszek Istenben".

A német származású vezetőedző hozzátette azt is, hogy azt szeretné, ha az emberek elgondolkodnának Jézus Krisztusról, aki meglátása szerint "egy nagyszerű iránymutatás az élethez", majd kijelentette, hogy az élet ajándék.

Klopp egyébként nem először beszélt a hitéről, egy korábbi, 2016-os interjújában például elmondta, hogy neki nem a futballban elért siker a legfontosabb az életben, majd kijelentette, a BT Sportsnak, hogy "Keresztény vagyok, hiszek Istenben". Arról is beszélt a stuttgarti születésű menedzser, hogy milyen küzdelmeket okozott neki, amikor mér tinédzserként vasárnap délelőttönként focizott, ahelyett, hogy misére ment volna, ám időközben rájött, hogy a hét folyamán rengeteg ideje van arra, hogy gyakorolja a keresztény hitét.

"Jézus a történelem legfontosabb személye" 

- mondta egy másik német médiumnak adott interjújában korábban Klopp, amit a Evangelical Focus idézett. Majd azt is kifejtette a Liverpool FC vezetőedzője, hogy miért hisz Jézus Krisztusban. "Amikor megérkezett a világba, világos küldetést kapott, amit egyáltalán nem könnyű teljesíteni".

"Az élete végén minden bűnt magára vállalt, amiért keresztre feszítették. Ezért Jézus kereszthalála a legnagyobb tett volt, a mit valaha is végrehajtottak, ugyanis mindent megváltoztatott. Nekünk nem kell ezt megtennünk a bűneinkért, és ez hatalmas vígasz"

- tette hozzá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések