A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jennifer Aniston teljesen összetört Matthew Perry halála miatt, már a barátai is aggódnak érte


Jennifer Aniston nehezen dolgozza fel a barátja, Matthew Perry elvesztését


Jennifer Aniston teljesen összetört Matthew Perry halála miatt. A világhírű színésznő nagyon rossz passzban van, ezért már a barátai is aggódnak érte. A Jóbarátok Chandler Bingje október 28-án hunyt el a Los Angeles-i otthonában, a holttestét a jacuzzijában találták meg, a halála körülményeit még vizsgálják.

Egy névtelen informátor elmondta, hogy Jennifer Aniston van a legrosszabb passzban a Jóbarátok színészei közül.

A megmaradt öt közül Jennifer és Courteney szenvednek a legjobban, és valószínűleg Jennek van a legnagyobb baja – nyilatkozta a bennfentes.

Ez a második hatalmas vesztesége egy éven belül, hamarosan lesz az édesapja halálának az első évfordulója. Abból sem épült még fel teljesen, és most ez teljesen ledöntötte a lábáról – tette hozzá a színésznőhőz közelálló forrás.

Egy éve hunyt el az édesapja.

Jennifer Aniston édesapja, John Aniston 2022 novemberében, 89 éves korában hunyt el. A színésznő akkor a gyászközleményében azt írta, hogy az édesapja a leggyönyörűbb ember volt, akit valaha ismert. Köztudott, hogy nagyon közeli kapcsolatot ápoltak egymással. Jennifer Aniston néhány évvel ezelőtt már az édesanyját is elveszítette.

Megpróbálja összeszedni magát és felépülni, de ez egy teljesen megsemmisítő csapás volt – magyarázta a bennfentes, aki elmondta, hogy már a barátok is aggódnak a színésznőért.

A napokban eltemették Matthew Perryt. A temetésre nagyon kevés ember volt hivatalos, de Jennifer Anison és a Jóbarátok többi színésze, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer és Matt LeBlanc együtt jelentek meg, hogy támogassák az elhunyt sztár családját.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések