A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Janicsák Veca elárulta, mi segített neki átvészelni élete legnehezebb időszakát


Beszélt még a nővérével való szoros kapcsolatáról, nyolcéves kislányáról


A Fonogram-díjas énekes az M2 Petőfi TV zenés portréműsorában, a Magas és mélyben beszélt arról, hogy bár az utóbbi években több egészségügyi és magánéleti gondja is volt, sorsa mára nyugvópontra érkezett – írta meg a hirado.hu.

Janicsák Veca nehéz időszakot tudhat maga mögött, de most már minden újra jó irányba tart. Méhnyakrákot diagnosztizáltak nála 2020-ban, de sikeresen meggyógyult belőle, majd kiderült, autoimmun betegsége is van, és átesett egy mélyvénás trombózison.

A teste jelzéseit figyelembe véve a lelkével is foglalkozni kezdett: lezárta házasságát, hogy új életet kezdjen, és visszaült az iskolapadba, hogy pszichológiát tanuljon.

„Régi vágyam volt, hogy pszichológiát tanuljak. Minél tudatosabban viszonyul valaki önmagához és a környezetéhez, annál teljesebb életet tud élni. Hiszek abban, hogy ezzel a tudománnyal segíthetünk másoknak. Szeretek énekelni, de a színpadi léthez nem ragaszkodom. El tudnám képzelni az életemet úgy, hogy ezen a területen folytatom az utam. Arra a tényre, hogy sokak által ismert a személyem és a történetem, pozitívumként tekintek, hiszen ez hitelességet ad bizonyos problémák esetén” – osztotta meg gondolatait Janicsák Veca arról, hogyan képzeli jövőjét.

Az év énekesnője elismeréssel több alkalommal kitüntetett előadó beszélt még a nővérével való szoros kapcsolatáról, nyolcéves kislányáról, aki a legnagyobb motivációja a hétköznapokban, valamint azt is kijelentette, a lehető legteljesebb életet éli.

„Azt gondolom, hogy jelenleg mindenem megvan, amire szükségem lehet, a materiális dolgokon túl is. Van egy gyönyörű gyerekem, egy szerető párom, egy szakmám, amiben sikereket élek meg, és bízom benne, hogy néhány éven belül egy másik is lesz” – tette hozzá az énekes.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések