A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brad Pitt leszerepelt apaként


Ellene fordultak a gyerekei


Angelina Jolie és Brad Pitt 18 éves lánya, Zahara Jolie-Pitt úgy döntött, hogy apja vezetékneve nélkül szeretne a továbbiakban érvényesülni az életben – írta meg a hirado.hu.

Zahara nemrég hivatalosan is az atlantai Spelman College Alpha Kappa Alpha lányszövetség tagja lett, a beavatási ceremóniáról pedig egy videó is felkerült az internetre. A felvételen rögtön szemet, illetve fület szúrt a rajongóknak, hogy a 18 éves lány már nem használja a Pitt vezetéknevet és csak Zahara Jolie-ként mutatkozott be.


Az egykori színészpár 2016-os szakításuk óta számos jogi csatát vívtak, beleértve a hat gyermekük (Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, valamint az ikrek, Vivienne és Knox) felügyeleti jogával kapcsolatos harcokat is.

A gyerekek azóta elhidegültek az apjuktól, és nem Zahara az egyetlen, aki ennek hangot adott. Bennfentesek szerint az egykori sztárpár 22 éves fia, Maddox a hivatalos iratain szintén csak a Jolie nevet használja.

A most 19 éves Pax pedig egy 2020-as apák napi Instagram-bejegyzésben „világklasszis s***fejnek” nevezte Bradet.


Az akkor 16 éves fiú a posztban felemlegetett egy sztorit, amelyben azt állította, hogy Pitt egy magánrepülőgép fedélzetén bántalmazta volt feleségét, Angelina Jolie-t és hat gyermekük közül kettőt is.

„Újra és újra bebizonyítod, hogy szörnyű és aljas ember vagy. Semmi tekintettel vagy empátiával nem rendelkezel a négy legfiatalabb gyermeked iránt, akik reszketnek a félelemtől, ha a közelben vagy.”

Brad Pitt 2016 óta nem fotózkodott gyermekeivel. Az FBI vizsgálatot folytatott a színész ellen gyermekbántalmazás miatt, de végül nem emeltek büntetőjogi vádat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések