A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jakab az ATV-ben kiabált: a Fidesz 800 000 választót veszített, de még mindig árad a mocsok a propagandával


Egyetlen követelésnek van ma Magyarországon értelme, az pedig egy új választás - jelentette a bukott jobbikos

Jakab Péter, független országgyűlési képviselő az ATV Start műsorában kiabált. Hozzátette: az a problémája, hogy a többi ellenzéki párt éppen ezt az egy követelést nem hajlandó megfogalmazni. “Féltik a széküket, érzik, hogy gyenge a teljesítmény” – vélekedett Jakab.

Ha a szék a fontos, az ember sok mindent átgondol, ha az ország a fontos, akkor pont ezt nem kell átgondolni, hogy kell-e új választás vagy nem - fogalmazott Jakab Péter. Szerinte ha az ember járja az országot és nem a KSH adataiból tájékozódik, akkor látja, hogy a magyar embereknek nincs idejük, pénzük és egészségük várni 2026-ig. “Miért is várnának?” - tette fel a kérdést, hiszen szerinte a magyarok azt tapasztalják a saját bőrükön, hogy “őket bizony átverték. Legalábbis 3 millió magyart”.

Elmondta, hogy ennyi embert vert át szerinte a Fidesz, viszont 10 millióan fizetik ennek az árát.

“A valóság keresztülharapta a propaganda torkát” - nyilatkozott a képviselő, aki szerint

tavaly óta 800 ezer választót veszített a Fidesz.

Úgy látja, a rendszert az ellenzéknek kellene megállítania, de ehhez dolgozni kellene. Azt mondja, ott erős a propaganda, ahol gyenge az ellenzék.

“A propagandán nem tudunk változtatni, tehát a közmédiából ugyanúgy fog ez a mocsok áradni”

- fogalmazott.

“Hogyan várná el az ellenzék, hogy rá szavazzanak, ha soha nem megyünk el a településekre megkérdezni az embereket, hogy hogy vagytok?” - tette fel a kérdést az adásban.

Jakab Péter szerint a magyarok “nagyon kevéssel” beérik, nem nagy kinyilatkoztatásokat akarnak az emberek, szerinte ebből az elmúlt évtizedekben már kaptak eleget.

A képviselő hiszi, hogyha mellé állnának az ellenzéki képviselők a parlament feloszlatása és új választáskiírása érdekben, és a magyar emberek is „kockára tennék a széküket”,

egy hétre megállna az ország, és „onnantól kezdve ennek a rezsimnek vége”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések