A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hivatalosan is elutasították Meghan Markle kérelmét, hogy a királynő kastélyban lakjon


Gyerekkori álma volt, hogy egyszer itt éljen, de a Palota nem engedte, olvasható a Borsonline-on megjelent cikkben.


Meghan Markle leginkább arról vált hírhedté, tönkretette az angol királyi család békéjét. Míg korábban Harry herceg és Vilmos herceg elválaszthatatlan barátok voltak, sőt a Katalinnal kötött házasság után állandóan hármasban mozogtak mindenhova, addig mióta Meghan bekerült a képbe, a fezsültség napról napra nőtt. A család bár elfogadta Harry választását, azért nem örültek neki, Meghan pedig napról napra messzebbre merészkedett. Egy napon pedig bejelentette, hogy fogja Harryt, és elköltözik Angliából. A költözés előtti békeidőkről azonban most egy megdöbbentő információ derült ki.

Meghan Markle azonban nem volt mindig olyan kritikus az angol királyi családdal, mint mostanában. Sőt mint kiderült, a csinos színésznőnek valójában gyermekkori álma volt, hogy a Windsor Kastélyban éljen egy napon, mint egy igazi királylány. Noha királyné már nem lesz, mert Katalin hamarabb csapott le a trónörökösre, azért így is elég messzire jutott. A legnagyobb álma azonban nem válhatott valóra.

Amikor nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat, Meghan pedzegetni kezdte, hogy ő bizony a Windsor Kastélyban szeretne élni. A királynőnek azonban erre volt egy-két keresetlen szava. Elmondta, hogy szerinte ez helytelen, de azért igyekszik majd keresni egy jó megoldást. Meghan a házasságkötésük után is bejelentette az igényét a világ egyik legnagyobb kastélyára, azonban az igényt ekkor is elutasították - tudta meg a Mirror.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések