A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hétfőtől országjárást indít a Fidesz-KDNP


Országjárásba kezd hétfőtől a Fidesz-KDNP, a cél személyesen is meggyőzni minél több embert, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap a Facebook-oldalára feltöltött videóban.


Hollik István videóüzenetében elmondta: a nemzeti konzultáció támadás alatt van, ugyanis Gyurcsány Ferencék most is időhúzónak és feleslegesnek nevezték, amivel Brüsszelt védik. Fidesz-KDNP hétfőtől országjárásba kezd, mert szeretnének személyesen is meggyőzni minél több embert, hogy ne hallgassanak ebben a kérdésben Gyurcsány Ferencékre – közölte a politkus.

Az országjárással és a nemzeti konzultációval – Európában egyedülálló módon – a magyaroknak lehetőségük lesz állást foglalni fontos kérdésekben

– tette hozzá.

Mint mondta, megüzenhetjük Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak, hogy egy jottányit sem engedünk a magyar érdekből és Magyarország szuverenitásából. Hozzátette:

Nem fogunk úgy táncolni, ahogy Brüsszel fütyül.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések